هوش مصنوعی Help Me Write به مرورگر کروم اضافه شد

Help Me write

گوگل هوش مصنوعی Help Me Write را به مرورگر کروم اضافه کرده است. این ویژگی آزمایشی هوش مصنوعی به زبان انگلیسی برای کاربران کروم ساکن آمریکا در‌دسترس است.

به‌گزارش تک‌ناک‌، هوش مصنوعی Help Me Write به مرورگر کروم اضافه شد. این دستیار نوشتن که هوش مصنوعی مولد Gemini از آن استفاده می‌کند، به کاربران در نوشتن یا اصلاح متن بر‌اساس محتوای صفحه وب کمک می‌کند. به‌دنبال انتشار پایدار Chrome M122 در روز سه‌شنبه، دستیار نوشتن جدید اکنون برای کاربران انگلیسی زبان کروم در ایالات متحده روی رایانه‌های شخصی مک و ویندوز دردسترس است.

Help Me write روی ارائه پیشنهادهای نوشتاری برای محتوای کوتاه، مانند پر‌کردن نظرسنجی‌ها و بررسی‌های دیجیتال، پرس‌و‌جو درباره اطلاعات محصول یا نوشتن توضیحات برای فروش اینترنتی اقلام تمرکز دارد. گوگل می‌گوید این ابزار می‌تواند زمینه صفحه وبی که روی آن هستید، درک کند تا اطلاعات مرتبط را به پیشنهادهای خود وارد کند. به‌عنوان مثال، برجسته‌کردن ویژگی‌های اصلی ذکر‌شده در صفحه محصول برای اقلامی که نظر می‌دهید.

ویژگی Help Me write از زمانی‌که برای اولین‌بار در رویداد I/O گوگل در ماه می گذشته برای جیمیل معرفی شد، برخی تغییرات بصری را پشت‌سر گذاشته است و اکنون به‌عنوان پنجره برنامه شناور در‌کنار فیلدهای متن صفحه وب ظاهر می‌شود که با گزینه‌های جداگانه برای تنظیم طول و لحن پر می‌شوند. نسخه کروم عملکردی مشابه آن‌ چیزی را ارائه می‌دهد که مایکروسافت برای جست‌وجوی اج و بینگ در سال گذشته منتشر کرد.

کاربران در ایالات متحده برای استفاده از این ویژگی باید هوش مصنوعی آزمایشی کروم را فعال کنند که با کلیک‌کردن روی تنظیمات در منو کشویی سه‌نقطه در دسکتاپ کروم و سپس رفتن به صفحه هوش مصنوعی آزمایشی دردسترس است. سپس، باید روی Try out experimental AI features کلیک و Help me write و درادامه Relaunch را انتخاب کنید. پس‌ازآن، کاربران می‌توانند به صفحه وب در کروم بروند و روی فیلدی متن‌باز کلیک‌راست و از ویژگی دستیار نوشتن استفاده کنند.

صفحه پشتیبانی گوگل شامل هشدار سلب مسئولیت است که به کاربران می‌گوید اطلاعات شخصی مانند نام، تلفن، آدرس، شماره تأمین اجتماعی یا اطلاعات کارت اعتباری خود را به این ویژگی ارائه ندهند و این ابزار نباید در وب‌سایت‌هایی استفاده شود که حاوی اطلاعات شخصی یا حساس هستند. باوجوداین، اگر چنین اطلاعاتی را وارد کنید، گوگل می‌گوید که کروم از آن برای اهداف آموزشی مدل استفاده نخواهد کرد.

به‌نظر نمی‌رسد ابزار Help me write ویژگی مهمی برای مرورگر کروم باشد که در سال گذشته باعث جذب کاربران به اج و کوپایلت شده است. پیشنهاد‌های استفاده‌ای که گوگل مطرح کرده است، منطقی به‌نظر می‌رسند. اگر این ابزار دقیقاً همان متن مورد‌نیاز را فراهم کند؛ اما زمانی که باید صرف ویرایش دستورالعمل‌ها و تنظیم متن نهایی برای تطابق با نیازهای خاص شود، هر‌گونه مزیت زمانی که این ابزار می‌تواند ارائه دهد، کاهش می‌یابد.

مزایای این ابزار برای کاربران معلول یا افراد ناآشنا با زبان انگلیسی را می‌توان درک کرد؛ اما نگرانی‌هایی نیز وجود دارد؛ از‌جمله اینکه این ابزار می‌تواند به‌راحتی برای ارسال نقدهای جعلی یا نادرست استفاده شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.