درخواست دولت آمریکا از شرکت‌ها برای اشتراک‌گذاری داده‌های آموزشی هوش مصنوعی

هوش مصنوعی

بنابر جدیدترین گزارش‌ها، دولت آمریکا از شرکت‌های فناوری می‌خواهد که داده‌های آموزشی و ایمنی هوش مصنوعی را به‌اشتراک بگذارند.

به‌گزارش تک‌ناک، جینا ریموندو (Gina Raimondo)، وزیر بازرگانی آمریکا، با حضور در رویدادی اعلام کرد که دولت آمریکا قصد دارد از قانون تولید دفاعی (Defense Production Act) استفاده کند و از شرکت‌های فناوری بخواهد که اطلاعات مربوط به آموزش مدل‌های زبان بزرگ و داده‌های امنیتی را به‌اشتراک بگذارند. ریموندو می‌گوید:

دولت ایالات متحده از قانون تولید دفاعی برای انجام تحقیقاتی استفاده می‌کند تا شرکت‌ها را ملزم کند هر بار که جدیدترین LLM‌ها را راه‌اندازی می‌کنند، وضعیت آن و نتایج داده‌های ایمنی را برای بررسی به‌اشتراک بگذارند.

اکتبر گذشته، دولت آمریکا فرمانی اجرایی صادر کرد که در آن از وزارت بازرگانی ایالات متحده خواسته بود تا قبل از بیست‌وهشتم این ماه طرح مدیریت هوش مصنوعی را پیشنهاد دهد. این فرمان اجرایی در ابتدا قید می‌کند که مدل‌های هوش مصنوعی با بیش از 1026 فلاپ محاسباتی در حین آموزش باید به دولت آمریکا گزارش شوند. این استاندارد کمی بیشتر از قدرت محاسباتی استفاده‌شده برای آموزش GPT-4 است.

طبق گزارش SiliconANGEL، استفاده دولت آمریکا از قانون تولید دفاعی برای تنظیم ایمنی هوش مصنوعی اقدامی غیرمعمول است. اگرچه هوش مصنوعی کاربردهای نظامی دارد، ایالات متحده به‌طور‌کلی صنعت فناوری را از‌طریق مقررات عمومی به‌جای قانون تولید دفاعی تنظیم می‌کند. این لایحه برای اطمینان از تدارکات نظامی برای دفاع ایالات متحده طراحی شده است.

انتظار می‌رود این حکم پیامدهای گسترده‌ای برای شرکت‌های فناوری داشته باشد. برای نمونه، آن‌ها را ملزم می‌کند تا درباره فرایندهای توسعه هوش مصنوعی خود و اقدامات ایمنی موجود شفاف‌تر باشند. همچنین، به دولت آمریکا امکان می‌دهد تا نقش فعال‌تری در بررسی ایمنی سیستم‌های هوش مصنوعی ایفا کند. این امر به‌ویژه برای کسانی است که تهدیدی جدی برای امنیت اقتصادی ملی یا سلامت عمومی و ایمنی محسوب می‌شوند.

تصمیم دولت آمریکا برای الزام شرکت‌های فناوری برای به‌اشتراک‌گذاشتن داده‌های آموزشی و ایمنی مدل‌های زبان بزرگ گامی مهم است. این امر به دولت کمک می‌کند تا از توسعه ایمن سیستم‌های هوش مصنوعی مطمئن شود. این اقدام به‌معنای افزایش آگاهی و تقاضا برای شفافیت بیشتر و اهمیت نظارت بر زمینه‌ای پیشرو و پرتحول مانند هوش مصنوعی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.