5 اشتباه رایج هنگام شارژ کردن تلفن هوشمند!

در صورت تمایل به استفاده مداوم از قابلیت های گوشی هوشمند، نحوه شارژ آن یکی از مهم‌ترین مسائل مربوط به سلامت آنهاست.

در صورت تمایل به استفاده مداوم از قابلیت های گوشی هوشمند، نحوه شارژ آن یکی از مهم‌ترین مسائل مربوط به سلامت آنهاست. به همین دلیل باید به طور دوره‌ای آنها را شارژ کرد و چندین نکته مهم هنگام شارژ باید رعایت شود.

به گزارش تکناک، اکثر کاربران به ندرت به نحوه شارژ گوشی هوشمند خود فکر می کنند و معمولاً پس از آسیب غیر قابل تعمیر به اصلاح روند خود می‌پردازند.

یکی از دلایل این آسیب عدم توجه به راهنمایی‌های بسیار مهم تولید کنندگان و نادیده گرفتن آنهاست. اگر می خواهید گوشی شما تا حد امکان دوام بیاورد، به این توصیه ها عمل کنید.

نحوه شارژ درست گوشی هوشمند خود

کاربران مرتکب اشتباهات متعددی هنگام شارژ باتری دستگاه همراه خود می‌شوند. در این گزارش روی چند مورد برتر و رایج آنها تمرکز شده‌است. تا جایی که می توانید از این خطاها به منظور افزایش طول عمر دستگاه و تاخیر در تعویض گوشی خود اجتناب کنید.

استفاده از شارژرهای اصلی

استفاده از شارژرهای مشکوک برای تلفن هوشمند یکی از بزرگترین خطاها و همچنین یکی از رایج ترین آنها است. از آنجایی که اکثر تولیدکنندگان کانکتور و شارژر رسمی را در کنار دستگاه درون جعبه آن قرار می دهند، استفاده از آن در این زمینه بسیار مهم است.

در صورت عدم دسترسی به شارژر خود و یا عدم وجود کانکتور در جعبه، به یک فروشگاه معتبر یا رسمی مراجعه کنید و لوازم سازگار با گوشی هوشمند خود را تهیه کنید. یکی از این دو جزء ممکن است در نتیجه قطع برق آسیب داخلی ببیند. با توجه به این مساله کاربر می‌تواند طولانی‌مدت و بدون هیچ آسیبی از آنها استفاده کند.

عدم شارژ کامل

با وجود امکان پیکربندی، برخی از افراد هنگام دریافت اخطار مربوط به گزینه صرفه جویی در باتری، گوشی هوشمند خود را شارژ می‌کنند. اغلب این اخطار هنگام رسیدن به ۲۰ درصد نمایش داده می شود. در این شرایط توجه به گوشی و اتصال آن به محض هشدار بسیار مهم است.

به گفته کارشناسان، درصد بار مناسب بین 20 تا 80 درصد است. در واقع، در عملکرد بسیاری از گوشی های هوشمند با رسیدن به این عدد نهایی تاخیر ایجاد می‌شود. اگر دستگاه همیشه قبل از رسیدن به حداقل سطح انرژی خود شارژ نشود، یا همیشه به طور کامل تا 100 درصد شارژ شود، استقلال دستگاه کاهش می یابد.

خارج کردن دستگاه بلافاصله از شارژر

گوشی های هوشمند مدرن قابلیت توقف شارژ با رسیدن باتری به 100 درصد، را دارند. با این حال، این بدان معنا نیست که شارژر کار نمی کند. برعکس، اگر اجازه دهید شارژ باتری کم شود، دوباره شارژ آن شروع می‌شود. یکی از توصیه‌ها این است از گوشی هوشمند تا زمانی که هنوز در حال شارژ است استفاده نکنید.

در نتیجه تلفن هوشمند برای شارژ باتری دو برابر کار نمی کند و در عین حال باتری آن کاهش نمی‌یابد. گوشی آسیب نمی‌بیند و هم مدت زمان و هم عمر مفید دستگاه تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

 

گرما به عمر باتری آسیب می رساند

علاوه بر عوامل ذکر شده در بالا، دما نیز نقش مهمی در استقامت و بهبود عمر باتری دارد. در واقع، احتمالاً این مورد بزرگترین تهدید برای سلامت طولانی مدت باتری ها است. دمای بالا به باتری فشار می‌آورد و باعث کاهش بسیار سریعتر ظرفیت باتری نسبت به دمای متوسط ​​نگه‌داری می‌شود.

هنگام شارژ، از تلفن هوشمند استفاده نکنید

بازی یا تماشای ویدیو در حین شارژ بسیار مضر است و باعث تخریب چرخه‌های شارژ، گرم شدن باتری گوشی هوشمند و آسیب جدی به باتری آن‌ها می‌شود.

5 نکته برای حفظ سلامت باتری تلفن هوشمند خود

  • از شارژ یک چرخه کامل (0-100درصد) و در طول شب اجتناب کنید. در عوض آن را با شارژ مقطعی در دفعات بیشتر شارژ کنید.
  • شارژ تا 80-90درصد برای باتری سالم تر از شارژ کردن تا 100درصد است.
  • وقتی گوشی هوشمند شما خنک است، از فناوری شارژ سریع با دقت استفاده کنید.
  • گرما قاتل شماره یک باتری ها است. گوشی خود را از نقاط گرم دور نگه دارید و هنگام شارژ آن را از قاب خارج کنید.
  • برای به حداقل رساندن گرما و چرخه های کوچک، هنگام شارژ از بازی، پخش فیلم یا انجام کارهای سنگین خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.