امکان استفاده از کوپایلت به‌عنوان جایگزین گوگل اسیستنت

گزارش‌های تازه خبر می‌دهند که گوگل امکان استفاده از کوپایلت را به‌عنوان جایگزین گوگل اسیستنت فراهم کرده است.

به‌گزارش تک‌ناک، با پیشرفت هوش مصنوعی، نیاز به دستیارهای انعطاف‌پذیری که به‌طور یکپارچه با زندگی ما ادغام شوند، روز‌به‌‌روز بیشتر می‌شود.

در حوزه‌ دستیارهای دیجیتال شخصی (PDA)، با پیشرفت فناوری هوش مصنوعی و نبرد برای تصاحب فضای کاربری روی دستگاه‌های تلفن همراه، شاهد تغییری جالب خواهیم بود.

تغییر شکل گوگل اسیستنت به جمنای

گوگل اسیستنت سال‌هاست که به‌عنوان دستیار پیش‌فرض اندروید شناخته می‌شود. این ابزار به‌خوبی با سیستم‌عامل ادغام شده بود و طیف وسیعی از امکانات را در‌اختیار کاربران قرار می‌داد که از‌طریق دستورهای صوتی یا نگه‌داشتن طولانی کلید هوم دردسترس بود.

گوگل اخیراً نسل جدیدی از دستیارهای هوش مصنوعی خود با نام Gemini را رونمایی کرده است. جمنای با استفاده از هوش مصنوعی پیشرفته‌تر، تجربه‌ای یکپارچه‌تر و شخصی‌تر و کارآمدتر را به کاربران ارائه می‌دهد.

مایکروسافت با کوپایلت وارد رقابت ابزارهای هوش مصنوعی می‌شود

مایکروسافت با درک اهمیت روزافزون بازار PDA، برای به‌دست‌آوردن سهم درخورتوجهی از این بازار تلاش می‌کند. اقدام اخیر آن‌ها به کاربران امکان می‌دهد تا کوپایلت، دستیار هوش مصنوعی خود را به‌عنوان برنامه‌ پیش‌فرض دستیار روی دستگاه‌های اندرویدی راه‌اندازی کنند. این قابلیت با نسخه‌ بتای ۲۷.۹.۴۲۰۰۲۵۰۱۴ کوپایلت فعال می‌شود و از‌طریق هر دو برنامه‌ بتا و برنامه‌ شخص ثالث در‌دسترس است.

نکات و ترفندهایی برای استفاده از کوپایلت

با وجود محدودیت‌های فعلی، همچنان می‌توان با استفاده از ویژگی‌های مهم کوپایلت‌، تجربه‌ دستیار دیجیتال خود را بهبود بخشید. درادامه، به نکاتی اشاره می‌کنیم که به شما کمک می‌کند تا بهترین استفاده را از آن ببرید:

  • بر حالت‌ها مسلط شوید: کوپایلت سه سبک پاسخ ارائه می‌دهد: خلاقانه و دقیق و متعادل. با هر حالت آزمایش کنید تا سبکی را بیابید که بهترین تناسب را با پرسش خاص و نتیجه‌ مدنظر شما داشته باشد.
  • از قدرت درخواست‌ها استفاده کنید: طرح‌کردن سؤال یا درخواست خود با عبارات واضح و مختصر می‌تواند قدرت درک کوپایلت را بسیار بهبود ببخشد و پاسخ‌های دقیق‌تر و مرتبط‌تری را ارائه دهد.
  • در دنیای تشخیص تصویر کندوکاو کنید: کوپایلت می‌تواند اطلاعات موجود در تصاویر را تجزیه‌و‌تحلیل کند. از محصول یا مکان یا سندی عکس بگیرید و از این چت‌بات بخواهید آن را شناسایی کند و به سؤالات مربوط به آن جواب دهد یا حتی به شما در ترجمه متن داخل تصویر کمک کند.
  • ایده‌های جدید و خلاقانه را به‌سرعت پیدا کنید: به جرقه‌ خلاقانه نیاز دارید؟ از توانایی کوپایلت در تولید انواع مختلف قالب‌های متن خلاقانه مانند شعر، کد، اسکریپت، قطعه موسیقی، ایمیل و نامه استفاده کنید.

با وجود محدودیت‌های فعلی، اقدام مایکروسافت نشان‌دهنده‌ هدف جدی این شرکت برای کسب جایگاه محکم در بازار دستیارهای دیجیتال شخصی (PDA) است. شایان ذکر است که به‌احتمال زیاد، این تنها گام اولیه‌ استراتژی ردموندی‌هاست. انتظار می‌رود به‌روزرسانی‌های آینده محدودیت‌های رابط کاربری را برطرف کند و احتمالاً ادغام عمیق‌تری با سیستم اندروید را به‌ارمغان بیاورد و در‌نتیجه، تجربه‌ای بهتر و کاربرپسندتر را برای کاربران رقم بزند.

اگرچه مایکروسافت قصد دارد با کوپایلت در بازار رقابتی ابزار هوش مصنوعی برتری کسب کند، نادیده‌گرفتن پیشروی گوگل در این زمینه انکارناپذیر است. یکپارچگی کامل Gemini با اکوسیستم اندروید، مانعی جدی بر سر راه رقبای قدرتمند است. علاوه‌بر‌این، نوآوری مداوم گوگل در فضای هوش مصنوعی به‌احتمال زیاد تضمین‌کننده‌ نبردی نفس‌گیر برای جذب کاربر خواهد بود.

حضور مایکروسافت کوپایلت به‌عنوان جایگزینی مهم در اندروید، نشان‌دهنده‌ تکامل مداوم دنیای دستیارهای دیجیتال شخصی (PDA) است. کاربران اکنون از طیف وسیع‌تری از گزینه‌ها بهره‌مند‌ند که می‌توانند دستیاری متناسب با نیازهای خود انتخاب کنند.

با بلوغ و بهبود کارکرد این فناوری‌های هوش مصنوعی، آینده برای تجربیات شخصی‌تر و شهودی‌تر با کم‌کردن فاصله‌ بین تعامل انسان و کامپیوتر و دستیار دیجیتالی روان، ظرفیت‌های فراوانی به‌همراه دارد. در‌نهایت، انتخاب با کاربر است و توانایی آزمایش و بررسی گزینه‌های مختلف زمینه‌ساز تجربه‌ دیجیتالی شخصی‌تر و کارآمدتر خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.