آیا کیسه های نیکوتین باعث ترک سیگار می شوند؟

آیا کیسه های نیکوتین باعث ترک سیگار می شوند؟

یک مطالعه جدید نشان می دهد کیسه های نیکوتین که فاقد برگ تنباکو هستند و به عنوان جایگزینی برای سیگار تبلیغ می شوند، در کاهش هوس نیکوتین در بین افراد سیگاری بی تاثیر هستند.

به گزارش تکناک، این تحقیق در موسسه تحقیقاتی ریچارد جی سولوو انجام شد و نتایج در مجله پزشکی اعتیاد منتشر شد.

کیسه‌های نیکوتین کیسه‌های کوچکی هستند که با پودر نیکوتین، طعم‌دهنده‌ها، شیرین‌کننده‌های مصنوعی و سایر مواد شیمیایی پر شده‌اند که عمر مفید این ترکیبات را افزایش می‌دهند. این محصولات که به عنوان جایگزینی برای سیگار عرضه می‌شوند و تنباکو ندارند، از زمان ورود به بازار در سال 2016 به طور فزاینده ای محبوب شده اند.

دکتر بریتنی کلر همیلتون، نویسنده اصلی مطالعه انجام شده درمورد این کیسه‌ها می‌گوید: این محصولات برای سیگاری‌ها جذاب هستند زیرا حاوی مواد سرطان‌زا و سموم شناخته‌شده کمتری نسبت به سایر محصولات تنباکو هستند و می‌توانند در داخل خانه‌هایی که سیگار کشیدن در آنها ممنوع است، استفاده شوند.

با این حال، محققان نگران هستند که اگر این محصولات به‌درستی فرموله و تنظیم نشوند، به جای کاهش خطر ابتلا به سرطان در بین افراد سیگاری، منجر به افزایش مصرف محصولات نیکوتین در بین جوانان شود.

برای مطالعه حاضر، محققان ارزیابی کردند که آیا کیسه های نیکوتین با میزان مختلف غلظت نیکوتین برای افراد سیگاری جذاب هستند یا خیر.

محققان به این نتیجه رسیدند که افراد سیگاری میزان نیکوتین بیشتری در خون خود دارند و در هنگام سیگار کشیدن نسبت به زمانی که از کیسه های نیکوتین با دوز پایین و بالاتر استفاده می کنند، علائم ولع شدید به نیکوتین در آنها تسکین می یابند.

میزان نیکوتین قابل اندازه گیری در خون حدود پنج دقیقه پس از سیگار کشیدن رخ می دهد. با کیسه‌های نیکوتین، این فرآیند بسیار تدریجی‌ مانند سایر محصولات تنباکوی بدون دود است و معمولاً 30 دقیقه تا یک ساعت طول می‌کشد تا به اوج اثربخشی برسد به این معنی که احساس رهایی از علائم ولع مصرف حس می‌شود. همین امر در مورد کاهش میزان نیکوتین نیز صدق می‌کند. این کاهش تدریجی به دلیل مصرف کیسه‌های نیکوتین خوراکی است.

به همین دلیل، معقول است که ببینیم چگونه میل به ارضای فوری سیگار برای افرادی که قبلاً اعتیاد به نیکوتین را تجربه کرده‌اند، جذاب‌تر از کیسه‌های نیکوتین خوراکی است.

نتایج و روش های مطالعه

برای مطالعه کنونی، محققان 30 فرد سیگاری بالغ فعال را به کار گرفتند.

شرکت‌کنندگان در مطالعه در طول سه جلسه مورد بررسی قرار گرفتند که در آن‌ها یا برند معمولی سیگار خود را ‌کشیدند یا از کیسه‌های خوراکی حاوی سه میلی‌گرم یا شش میلی‌گرم نیکوتین استفاده کردند. نمونه های خون آنها به طور مکرر در طول استفاده از محصول جمع آوری شد تا میزان نیکوتین پلاسما در حال تغییر اندازه گیری شود. همچنین از شرکت کنندگان خواسته شد تا پرسشنامه هایی را در مورد هوس نیکوتین درست قبل از استفاده از محصول و دوباره در 5، 15، 30، 60 و 90 دقیقه پس از شروع استفاده از محصول تکمیل کنند.

کلر همیلتون گفت: اعتیاد به نیکوتین یک مشکل بسیار واقعی برای بسیاری از افراد است و اکثر سیگاری‌ها می‌گویند که می‌خواهند آن را ترک کنند، اما اغلب شکست می‌خورند، زیرا ترک سیگار خیلی سخت است. برای سیگاری‌هایی که سعی در مصرف نیکوتین به روش سالم‌تری دارند یا تمایل دارند سیگار را ترک ‌کنند، باید به متخصصانی مراجعه کنند که بهترین گزینه‌های ترک سیگار را برای آنها بیابند.

تحقیقات بیشتر درمورد قوانین مصرف دخانیات

تحقیقات در حال انجام برای اطلاع از مقررات کیسه نیکوتین خوراکی در مرکز تحقیقات دخانیات ایالت اوهایو از طریق یک کمک مالی 20 میلیون دلاری در حال انجام است. این کمک هزینه دانشمندان را قادر می سازد تا تحقیقات بیشتری را برای اطلاع از مقررات کیسه نیکوتین خوراکی و ارتقای سلامت عمومی انجام دهند. این مقررات شامل بررسی چگونگی تأثیر ابعاد مختلف نیکوتین بر جذابیت، اعتیادآوری و استفاده از کیسه های نیکوتین خوراکی است.

همچنین محققان به چگونگی تأثیر این عوامل بر تغییر محصول توجه خواهند کرد. علاوه بر این، این مطالعه چگونگی تأثیر استفاده از این محصولات بر میکروبیوم افرادی که از سیگار کشیدن یا استفاده از تنباکوی بدون دود به استفاده از کیسه های نیکوتین روی می آورند را بررسی می کند.

(زیرنویس تصویر: کیسه های از پیش بسته بندی شده نیکوتین که طعم دهنده، شیرین کننده مصنوعی و سایر مواد شیمیایی به عنوان جایگزینی برای سیگار استفاده می‌کند،‌ اکنون محبوبیت بسیار زیادی پیدا کرده‌اند. در حالی که کیسه های نیکوتین خوراکی مواد سرطان زا کمتری نسبت به سیگار دارند، مطالعه جدید مرکز تحقیقات توتون و تنباکو مرکز جامع سرطان دانشگاه ایالتی اوهایو نشان می دهد که آنها به اندازه سیگار میل به نیکوتین را به سرعت مهار نمی کنند.)

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.