پیش‌بینی مدیرعامل انویدیا درباره آینده آمریکا در تأمین تراشه

تأمین تراشه

پیش‌بینی جنسن هوانگ، مدیرعامل انویدیا، درباره‌ی زمان‌بندی 10 تا 20 ساله برای خودکفایی آمریکا در تأمین تراشه اهمیت فراوان این وظیفه و نیاز به تعهد پایدار را نشان می‌دهد.

به‌گزارش تک‌ناک، جنسن هوانگ، مدیرعامل شرکت انویدیا، اعلام کرده است که احتمالاً آمریکا در 10 تا 20 سال آینده در تأمین تراشه‌ها به استقلال می‌رسد. زنجیره‌ی تأمین جهانی تراشه‌ها پیچیده است و اجزای مختلف آن در کشورهای گوناگون ساخته می‌شوند.

تایوان یکی از کشور‌های مهم در تولید تراشه‌هاست. این پیچیدگی در زنجیره‌ی تأمین تراشه‌ها بدین‌معنی است که هیچ برندی همه‌چیز را در‌اختیار ندارد. به‌همین‌دلیل، برندهای آمریکایی برای بخش‌های مختلف فرایند تولید تراشه، به چند کشور دیگر وابستگی دارند.

گیزچاینا می‌نویسد که آمریکا با هدف کاهش وابستگی به تولید تراشه‌های خارجی، به‌ویژه در مواجهه با تنش‌های جغرافیایی و نگرانی‌های امنیت ملی، تلاش‌‌های فراوانی کرده است. دولت بایدن بر نیاز به تقویت زنجیره‌ی تأمین تراشه کشور را برای تضمین انعطاف‌پذیری و امنیت آن تأکید کرده است.

دستیابی به استقلال در تولید تراشه برای آمریکا بسیار اهمیت دارد؛ زیرا خطر قطع زنجیره تأمین و تهدیدات محتمل، امنیت ملی را تهدید خواهد کرد. همچنین، این امر به رهبری فناوری و رقابت‌پذیری کشور در بازار جهانی کمک خواهد کرد.

جنسن هوانگ درباره‌ی زمان‌بندی برای استقلال آمریکا در تأمین تراشه بررسی واقع‌بینانه‌ای ارائه کرده است. او اعتقاد دارد که برای دستیابی به استقلال کامل در تأمین تراشه، ممکن است به 10 تا 20 سال زمان لازم باشد. هوانگ بر پیچیدگی زنجیره تأمین و مشکلات مربوط به تغییر شکل آن تأکید می‌کند.

هوانگ با قرائت بیانیه‌ای در کنفرانس DealBook روزنامه‌ی نیویورک تایمز اعلام کرد: «بین یک دهه تا دو دهه از استقلال زنجیره‌ی تأمین تراشه فاصله داریم.» او بر طبیعت پیچیده‌ی زنجیره تأمین تراشه نیز تأکید کرد و گفت که هر‌کدام از اجزا از بخش‌های مختلف جهان است. این امر باعث می‌شود که دستیابی به استقلال فوری بسیار دشوار باشد.

ارزیابی هوانگ بر ماهیت بلندمدت کار پیش رو و نیاز به تلاش‌های مداوم برای پیکربندی مجدد زنجیره‌ی تأمین تراشه تأکید می‌کند. با‌این‌حال، او گفته است که برای رسیدن به استقلال در تراشه، آمریکا باید در تولید نیمه‌رساناهای داخلی سرمایه‌گذاری کند.

همچنین، به سرمایه‌گذاری هنگفتی بروی تحقیق و توسعه نیاز خواهد بود. همکاری بین دولت و صنعت و دانشگاه در ترویج نوآوری و ساخت زنجیره‌ی تأمین تراشه قوی و امن بسیار اهمیت دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.