بررسی لپ‌تاپ هیبریدی ThinkBook Plus نسل 5 لنوو

ThinkBook Plus

لنوو در نمایشگاه CES 2024، مجموعه‌ای از محصولات سخت‌افزاری جدیدش را رونمایی کرد. در بین این محصولات، شاید جالب‌ترین آن‌ها لپ‌تاپ هیبریدی ThinkBook Plus باشد.

به‌گزارش تک‌ناک، لپ‌تاپ هیبریدی ThinkBook Plus نسل 5 لنوو در حالت عادی به‌عنوان لپ‌تاپ مجهز به سیستم‌عامل ویندوز کار می‌کند. جالب اینجاست که با جدا‌کردن صفحه‌نمایش، این لپ‌تاپ به تبلت اندرویدی تبدیل می‌شود. به‌نظر می‌رسد که این دستگاه گویی تنها ایده‌ای مفهومی برای نمایش در نمایشگاه‌ها باشد؛ اما درواقع، قرار است وارد بازار شود.

در تضاد با بسیاری از محصولات مفهومی که معمولاً فاقد کاربرد عملی هستند، این لپ‌تاپ هیبریدی کارکرد مشخص و ملموسی دارد. ThinkBook Plus ترکیبی از تبلت اندروید و لپ‌تاپ ویندوزی را در بدنه‌ای واحد ارائه می‌دهد.

لنوو در نمایشگاه CES 2024، مجموعه‌ای از محصولات سخت‌افزاری جدید خود را رونمایی کرد. در بین این محصولات، شاید مورد جالب توجه‌ترین آنها لپ‌تاپ هیبریدی ThinkBook Plus باشد.

این دستگاه هوشمند کار خود را با قراردادن تمام اجزای لازم برای تبلت اندرویدی، از‌جمله پردازنده اسنپدراگون، باتری، دوربین و برخی دکمه‌ها در بخش نمایشگر لپ‌تاپ انجام می‌دهد. در همین حال، اجزای مربوط به کارکرد ویندوزی، مانند صفحه‌کلید و ترک‌پد، در بخشی جداگانه به نام «ایستگاه» قرار داده شده‌اند. بدین‌ترتیب، کاربر می‌تواند با جداکردن نمایشگر، از آن به‌عنوان تبلت اندرویدی مستقل استفاده کند. با وجود این ترکیب ابتدایی از سخت‌افزار، کارایی دستگاه بسیار تحسین‌برانگیز است.

در نگاه اول، این دستگاه لپ‌تاپی معمولی متمرکز بر کسب‌وکار به‌نظر می‌آید و نه ضخیم است و نه سنگین که برای اندازه آن غیرمعمول نیست. تنها ویژگی مهم بخشی کمی برجسته در پشت دستگاه است که احتمالاً برای حفظ تعادل در زمان استفاده از آن به‌عنوان تبلت به‌کار رفته است.

سخت‌افزار Lenovo ThinkBook Plus نسل 5 هیبرید به‌طور‌کلی به‌خوبی طراحی و پیاده‌سازی شده است؛ با‌این‌حال، برخی از انتخاب‌های طراحی آن ممکن است برای کاربران غیرمنتظره باشند. این ویژگی‌های خاص بیشتر در بخش تبلت دستگاه نمایان می‌شوند.

به‌عنوان مثال، لولا که بخش محوری دستگاه است، در قسمت تبلت قرار دارد. بخش گرد سخت‌افزار لولا را در خود جای داده است؛ در‌حالی‌که ایستگاه اتصال فقط حاوی سخت‌افزار اتصالی است که کاملاً اختصاصی طراحی شده است. همچنین، این بخش شامل دکمه روشن/خاموش و پورت USB-C برای تبلت است که احتمال دارد برای برخی از کاربران غیرمنتظره باشد.

در حالت استفاده از سیستم‌عامل ویندوز، تجربه کاربری بسیار عادی و متداول است؛ اما جذابیت اصلی زمانی آشکار می‌شود که صفحه‌نمایش بلند و از قفل خود خارج می‌شود. در این لحظه، دستگاه بلافاصله به تبلت اندروید تبدیل می‌شود و این تغییر حالت به‌سرعت و بدون تأخیر انجام می‌گیرد؛ موضوعی که در ابتدا بسیار چشمگیر و شگفت‌انگیز به‌نظر می‌رسد.

در کلیپ نمایش‌داده‌شده، تغییر بین سیستم‌عامل‌های ویندوز و اندروید به‌سرعت و در چند ثانیه بدون نیاز به انتظار برای فرایند راه‌اندازی انجام می‌شود. فرایند تعویض سیستم‌عامل‌ها با انیمیشنی کوتاه همراه می‌شود؛ اما در‌مجموع، این فرایند بسیار آسان است. به‌نظر می‌رسد که وقتی دستگاه به‌طور کامل روشن باشد، سیستم‌عامل اندروید همیشه در پس‌زمینه فعال است.

با‌این‌حال، فضایی برای بهبود در طراحی سخت‌افزار وجود دارد. قرار‌دادن مجدد تبلت روی ایستگاه اتصال در ابتدا چندان آسان نبود و در یکی از اولین تلاش‌های ما، بستن در با صدای ترکیدن نگران‌کننده همراه بود. خوشبختانه هیچ قسمتی شکسته نشد که نشان می‌دهد تبلت فقط در حال قفل‌شدن بود. علاوه‌بر‌این، اگر لولا به‌جای فشارآوردن بر تبلت، به ایستگاه اتصال منتقل یا حداقل تبلت با محدودیت کمتری درزمینه مکان قرارگیری پورت‌ها و دکمه‌ها طراحی می‌شد، بهتر بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.