ایستگاه فضایی تجاری Starlab راه‌اندازی می‌شود

Starlab

شرکت های Voyager Space و Airbus در حال دست‌یافتن به توافقی با عنوان Starlab Space با هدف قراردادن ایستگاه فضایی تجاری در مدار نزدیک زمین هستند.

به‌گزارش تک‌ناک، شرکت‌های Voyager Space و Airbus در شُرُف توافقی مشترک به نام Starlab Space هستند که هدف آن قرار‌دادن ایستگاه فضایی تجاری در مدار نزدیک زمین قبل از از رده‌ خارج‌ شدن ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) است.

شرکت Voyager Space اکنون تأیید کرده که توانسته است فضاپیما استارشیپ شرکت اسپیس‌ایکس را برای پرتاب ایستگاه فضایی جدید خود تأمین کند.

نئووین می‌نویسد که برخلاف ایستگاه فضایی بین‌المللی، Starlab تنها به یک پرتاب نیاز دارد؛ زیرا از پیش ساخته شده است. همچنین، فقط می‌تواند میزبان چهار نفر خدمه باشد که تحقیقات میکروگرانشی و سایر فعالیت‌ها را انجام خواهند داد.

تام اوچینرو، معاون ارشد بخش کسب‌و‌کار تجاری SpaceX، دراین‌باره گفت:

تیم SpaceX به‌منظور پرتاب Starship برای حمایت از حضور مداوم بشر در مدار نزدیک زمین و راه‌اندازی حیات چندسیاره هیجان‌زده است.

به‌گفته شرکت Voyager Space، ایستگاه فضایی تجاری Starlab با هدف خدمت‌رسانی به پایگاه مشتریان جهانی و سازمان‌ها مانند آژانس های فضایی و محققان و شرکت‌ها راه‌اندازی می‌شود. در سال گذشته، این شرکت مشغول بررسی نیازمندی‌های سیستم، بررسی تعریف سیستم، آزمون‌های انسان در حلقه (Human in the Loop) و سایر فعالیت‌ها بوده است.

شرکت Voyager Space اعلام کرده است که همکاری‌ با شرکت Northrop Grumman، برنامه‌ریزی برای مشارکت با سازمان فضایی اروپا (ESA)، هتل‌های هیلتون و دانشگاه ایالتی اوهایو را در دستورکار دارد. با پیشرفت پروژه، احتمالاً این فهرست بیشتر گسترش خواهد یافت.

برای کسانی که مسائل مربوط به ISS (ایستگاه فضایی بین‌المللی) را دنبال نمی‌کنند، باید بگوییم که ناسا اعلام کرده این ایستگاه فضایی باید تا پایان دهه‌ جاری از رده خارج شود. حتی اگر ISS بدون جایگزین مستقیم آفلاین شود، چین همچنان ایستگاه فضایی خود و ناسا Lunar Gateway را خواهد داشت که به دور ماه می‌چرخد؛ بنابراین، هنوز‌هم احتمال حضور انسان در فضا وجود خواهد داشت. با‌این‌حال، پرتاب Starlab تعداد افراد حاضر در فضا را بیشتر می‌کند.

امیدواریم که Starlab با مشکلات رایجی که همواره در پروژه‌های بزرگ فضایی رخ می‌دهد، مواجه نشود. این حقیقت که پروژه یادشده به‌واسطه شرکت‌های موفق و با وسیله پرتاب ایمن انجام خواهد شد، اعتماد‌به‌نفس دست‌اندرکاران را افزایش می‌دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.