آزمایش موفقیت‌آمیز استارلینک در ارسال ماهواره ای پیامک

استارلینک

استارلینک با موفقیت پیام‌های متنی را ازطریق یکی از ماهواره‌های جدید مستقیم به سلول (Direct-to-Cell) ارسال و دریافت کرد.

به‌گزارش تک‌ناک، ۸ ژانویه پروژه استارلینک شرکت اسپیس‌اکس در تلاش برای گسترش پوشش تلفن‌همراه ازطریق فناوری ماهواره‌ای، دستاورد مهمی را به‌دست آورد. این شرکت با موفقیت پیام‌های متنی را ازطریق یکی از ماهواره‌های جدید مستقیم به سلول (Direct-to-Cell) ارسال و دریافت کرد. برای اطلاعات بیشتر درباره این پروژه، می‌توانید اینجا را مطالعه کنید.

ام‌اس‌پاوریوزر می‌نویسد که اتصال تلفن‌های همراه به ماهواره‌ها مشکلات بیشتری درمقایسه‌با شبکه‌های زمینی سنتی ایجاد می‌کند. ماهواره‌ها با سرعت بیشتری از کاربران در زمین حرکت می‌کنند که نیازمند انتقال بی‌وقفه بین واحدهای مداری و تنظیماتی برای مواردی مانند جابه‌جایی دوپلر و تأخیرهای زمانی است.

علاوه‌براین، آنتن‌های تلفن‌های همراه نسبتاً ضعیف هستند و توان انتقال آن‌ها کم است که اتصال به ماهواره‌های دوردست را دشوار می‌کند. ماهواره‌های مستقیم به سلول استارلینک با تجهیزات پیشرفته‌ای به‌منظور مقابله با این مشکلات مجهز شده‌اند.

ماهواره‌های مستقیم سلول استارلینک سیلیکون سفارشی و آنتن‌های آرایه فازی و الگوریتم‌های نرم‌افزاری پیشرفته‌ای دارند که قدرت سیگنال را بهبود می‌بخشند و ارتباطات را بهینه و اطمینان از ارتباط پیوسته و مطمئن را فراهم می‌کنند.

بااین‌حال، همه‌چیز در خدمات پیام‌رسانی اسپیس‌اکس به‌خوبی پیش نرفت. اگرچه اسپیس‌اکس تصاویر نمایه پیام‌ها را به‌اشتراک گذاشت، به‌نظر می‌رسد همه پیام‌ها به‌جز یک پیام که تحویل داده نشد، تحویل داده و دریافت شدند. اسپیس‌اکس افراد را درباره ناکامی‌ها در ارسال و دریافت پیام‌ها مطلع کرده است. بااین‌حال، باتوجه‌به اینکه این اولین آزمایش بود، جای امیدواری است.

این شرکت قصد دارد در ماه‌های آینده صدها ماهواره دیگر را پرتاب کند و احتمالاً از سال ۲۰۲۴، خدمات پیام‌رسانی متنی را در سراسر جهان فعال کند. خدمات صدا و داده و اینترنت اشیاء (IoT) نیز در سال ۲۰۲۵ معرفی خواهند شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.