واتساپ در آیفون از ورود با Passkeys پشتیبانی می‌کند

بعد از معرفی ویژگی Passkeys برای کاربران X، اکنون واتساپ نیز در حال کار روی قابلیت مشابه با آن است.

به‌گزارش تک‌ناک، جدیدترین نسخه بتای واتساپ روی iOS با کد 24.2.10.73، در حال توسعه قابلیت جدید ورود با Passkey است. واتساپ قبلاً ویژگی Passkeys را در نسخه بتای اندروید 2.23.20.4 منتشر کرده است؛ اما اکنون آن را برای کاربران iOS نیز دردسترس قرار می‌دهد.

قابلیت Passkeys روشی جدید از تأیید هویت است که کاربران هنگام ورود به حساب واتساپ خود استفاده می‌کنند. این ویژگی هنگام ورود به دستگاه‌ها نیاز به رمزعبور را برطرف و به‌جای آن از فناوری‌هایی مانند اسکن اثرانگشت و شناسایی چهره و روش‌های دیگر برای ورود به دستگاه استفاده می‌کند.

آیفون نیز درحال‌حاضر مشغول توسعه امکان مشابهی برای کاربران خود است که می‌توانند ازطریق اسکن اثرانگشت و شناسایی چهره یا رمزعبور دستگاه وارد واتساپ شوند. ویژگی Passkey برای کاربران اختیاری است و آنان می‌توانند بعداً ازطریق تنظیمات آن را غیرفعال کنند.

علاوه‌براین، اگر کاربر بدون استفاده از ویژگی Passkey وارد حساب کاربری‌اش شود، همچنان می‌تواند کد شش‌رقمی را برای تأیید هویت دریافت کند.

واتساپ اشاره کرده است که در نسخه بتای اندروید، ویژگی Passkeys در مدیریت رمزعبور ذخیره می‌شود. باوجوداین، باتوجه‌به تصاویری که تاکنون مشاهده شده است، مشخص نیست که این ویژگی در iOS چگونه است.

WABetaInfo در نسخه بتای قبلی واتساپ برای آیفون (24.2.10.72)، ویژگی جدید چت شخص ثالث را نشان داده است. این شبکه اجتماعی احتمالاً به‌دلیل مقررات بازارهای دیجیتال (DMA) در حال کار روی این ویژگی جدید است. این قابلیت برای هر دو سیستم‌عامل iOS و اندروید در دست توسعه است.

کاربران با استفاده از ویژگی چت شخص ثالث، قسمت جدیدی در واتساپ خواهند داشت که پیام‌های ورودی از برنامه‌های شخص ثالث را نمایش می‌دهد. همچنین، این قابلیت به کاربران امکان می‌دهد تا هنگام استفاده از برنامه‌های شخص ثالث مختلف، در واتساپ به دیگران پیام ارسال کنند.

قانون DMA در 7 مارس 2024 در اتحادیه اروپا اعمال خواهد شد. این قانون درحال‌حاضر تغییرات درخورتوجهی را برای شرکت‌هایی مانند اسپاتیفای به‌همراه داشته است. واتساپ نیز برای پایبندی به این قانون، فرایندها و ویژگی‌های خود را تغییر می‌دهد.

قانون DMA برخی از شرکت‌های فناوری اطلاعاتی بزرگ مانند واتساپ را به‌عنوان دروازه‌بان معرفی و مقررات سخت‌گیرانه‌تری برای آن‌ها اعمال می‌کند. واتساپ نیز به‌عنوان یکی از بازیگران اصلی در بازار پیام‌رسان‌ها، در این قانون جای دارد.

تعامل بین برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی یکی از محورهای مهم قانون DMA است. این قانون باعث می‌شود که کاربران مجبور نباشند پلتفرم ارتباطی محبوبی را دانلود کنند تا از برتری آن بر پلتفرم‌های رقیب جلوگیری کنند. رمزنگاری سرتاسری نیز برای تضمین مکالمات امن بین پلتفرم‌ها وجود خواهد داشت. افزون‌براین، همان‌طورکه در ماده 7 مقررات DMA ذکر شده است، کاربران می‌توانند به‌صورت دستی تعامل بین پلتفرم‌ها را فعال کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.