کامپیوترهای مک مایعات را در پورت‌های USB-C شناسایی می کنند

سیستم‌عامل macOS Sonoma 14.1 در مک های اپل سیستمی جدید با نام liquiddetectiond دارد که به تکنسین‌ها کمک می‌کند تا نفوذ آب به پورت‌های USB-C را شناسایی کنند.

به‌گزارش تک‌ناک، ضمانت محدود اپل برای صدمات ناشی از مایعات، حتی محصولات مقاوم در‌برابر آب مانند آیفون و اپل واچ و ایرپادز را پوشش نمی‌دهد. به‌همین‌دلیل، اپل روش‌های مختلفی برای تشخیص وجود مایعات در دستگاه دارد. در مک‌ های جدیدتر، اپل راهی برای شناختن این مسئله دارد که آیا مایعات در پورت‌های USB-C وجود دارد یا خیر.

9to5Mac می‌نویسد که macOS Sonoma 14.1 شامل سیستمی جدید با نام liquiddetectiond است که همان‌طور‌که نامش نشان می‌دهد، درمعرض مایعات قرارداشتن رایانه را می‌تواند شناسایی کند. به‌طور خاص، این برنامه در پس‌زمینه اجرا می‌شود تا تجزیه‌و‌تحلیل تشخیص مایعات را از هر پورت USB-C در مک جمع‌آوری کند.

liquiddetectiond به‌عنوان Liquid Detection and Corrosion Mitigation Daemon توصیف شده است. آیفون‌ها و آیپدها نیز سیستمی مشابه دارند که برای هشدار‌دادن به کاربران هنگام تشخیص مایع در اتصالگر استفاده می‌شود تا فوراً کابل شارژ را جدا و از بروز آسیب جلوگیری کنند.

کامپیوترهای مک مایعات را در پورت‌های USB-C شناسایی می کنند

با‌این‌حال، در مک کد نشان می‌دهد که این سیستم فقط برای تجزیه‌و‌تحلیل آماری استفاده می‌شود و به ویژگی‌های مشاهده‌شدنی کاربران مرتبط نیست. اگرچه احتمالاً در آینده اپل مانند اپلیکیشن موجود در iOS، هشداری را پیاده‌سازی خواهد کرد، به‌نظر می‌رسد که بیشتر تکنسین‌ها از داده‌های جمع‌آوری‌شده‌ی این سیستم برای تعیین این موضوع استفاده می‌کنندکه آیا مک برای تعمیر رایگان واجد‌شرایط است یا خیر.

ناگفته نماند این یکی از راه‌ها برای فهمیدن وجود مایعات در مک (MacBook : brand of notebook computers) است. همان‌طور‌که در وب‌سایت اپل توضیح داده شده است، لپ‌تاپ‌های مک و برخی از صفحه‌کلید‌های سیمی و بی‌سیم اپل از شاخص تماس با مایع (LCI) بهره می‌برند که به‌کمک آن‌ها می‌توان وجود مایعات در محصولات اپل را تشخیص داد. این شاخص‌ها در دستگاه‌ها قرار می‌گیرند و هنگام تماس با مایعات رنگ آن‌ها تغییر می‌کند.

در‌حال‌حاضر، مشخص نیست که آیا سامانه‌ی جدید با هر مک بوکی که در حال اجرای جدیدترین نسخه‌ی macOS است، هماهنگی دارد یا فقط به‌دلیل نیاز به سخت‌افزار اضافی با مک‌ های M3 کار می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار جدید تک‌ناک را از دست ندهید.